Funderar du på att skaffa dig en massagepistol?

0
522

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Är du en person som gillar att få massage men har svårt att ta dig till en massör? Då kan ett alternativ vara att köpa en så kallad massagepistol. Ibland kallas de även för massage gun. Det är ett verktyg som påminner lite om en pistol i formen eller kanske en borrmaskin. Med en massagepistol kan du få en bra och djupgående massage. Det är vanligt att använda den till så kallad percussion terapi, eller mekanisk vibrationsmassage. Det är inte fel att använda den före eller efter du har tränat, eller då du bara behöver en massage helt enkelt. Du kan använda den själv eller ta hjälp av din partner eller vän. Det är ju så att massage, det är bra för kroppen. Att kunna göra det själv med hjälp av ett smart verktyg är inte fel. Fördelen med en massagepistol är att den kan vibrera med flera tusen slag i minuten. Det brukar även finnas olika smarta munstycken att koppla på.

Köp en bra massagepistol

Om du funderar på att köpa en massagepistol, så är det smart att jämföra olika modeller med varandra. Det så att du kan hitta en som passar dig. Du bör kontrollera olika saker och funktioner på dem. En viktig sak är till exempel vad den har för batteritid. Dagens modeller kommer ofta med en batteritid på mellan 3 och 6 timmar. Frekvensen är även det bra att kolla, alltså hur snabbt det vibrerar. Det kan anges i Hz, som är slag per sekund eller så anges lag per minut. Det är smart att välja en massagepistol där du själv kan variera frekvensen på flera sätt. Det kan även vara en god idé att välja en modell som har flera utbytbara munstycken. Det gör nämligen att du kan variera massageeffekten. Sedan, priset och kvaliteten är även det viktiga saker att kolla.