Julklapp till anställda på företaget

0
674

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

För många företag betyder december månad julfest! Hela kontoret och kanske till och med andra kontor, samlas för den årliga festen med kollegor – årets höjdpunkt! Till festen hör ofta presenter till de anställda. Om du är ansvarig för att köpa in dessa presenter har du ett klurigt men roligt uppdrag framför dig. Läs vidare för några tips på julklappar som är säkra kort och som de anställda kommer att uppskatta.

Jultröja eller julsweater – passar alla

Jultröjor eller julsweaters är en present som alla uppskattar att få. Oavsett familjesituation, ålder eller kön är jultröjor en perfekt julklapp som heller inte behöver kosta skjortan. Online kan du smidigt köpa julsweaters herr eller julsweaters dam och få tröjorna skickade direkt till kontoret. Därmed slipper du bege dig ut på stan i julruschen utan kan i lugn och ro beställa från skrivbordet.

Presentkort – en klassisk julklapp

Ett presentkort är en klassisk julklapp att ge till sina anställda som aldrig är fel. För vem gillar inte ett biobesök i vintermörkret eller få ett presentkort på ett intressant museum? Med ett presentkort i en populär butik kan dina anställda själva välja och vraka vad de vill ha.

Kepsar och hattar kommer alltid till användning

En keps eller en hatt är en annan perfekt julklapp till dina anställda. Om någon får en hatt eller keps de inte gillar kan de enkelt byta med en kollega och dessutom kan den komma till användning redan under kvällen. På Headzone Kepsar och Hattar kan du beställa online och få dem (likt julsweaters) skickade direkt till kontoret.

Skänk pengar till välgörenhet

En sista utmärkt julklapp är att skänka pengar till välgörenhet. Många av oss har redan massor av prylar och saker i hemmet och har inte plats för mer. Genom att skänka pengar till välgörenhet gör du något gott i de anställdas namn. Det kan tex. vara till Rädda Barnen, ett miljöprojekt eller för personer som lever i krig. Varenda liten slant för skillnad.