Smycken för moderna män

0
306

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Ska jag bära några smycken är en fråga många män frågar sig. Kommer jag att se stilig och sofistikerad ut, eller kommer jag att se ut som en prålig man utan smak? För att du som man ska kunna se just stilig och sofistikerad ut, välj herrsmycken från IX Studios samt ta del av våra tips nedan!

Välj din metall

Först och främst måste du ta reda på vilket material du föredrar. Att matcha dina metaller är trots allt en liten men betydelsefull detalj som skiljer männen från pojkarna. Här är de tre vanligaste alternativen.

Guld

Guld är den självsäkra mannens val, och ett som utstrålar överflöd, men gjort på fel sätt kan det se fel ut. Det kan också uppstå pråligt, så det är bäst att hålla det till ett minimum om du bestämmer dig för det.

Sterling silver

Sterling silver är en klassisk, prisvärd och mångsidig metall som älskas av många män. Dess bärbarhet och diskreta karaktär gör den till ett bra alternativ för dem som vill framhäva sin outfit på ett subtilt sätt, snarare än att göra ett djärvt uttalande.

Platina

Platina är en ädelmetall som kombinerar guldets lyxiga, iögonfallande natur med silvers hållbarhet och sofistikerade. Därför kommer den med en rejäl prislapp och sparas ofta till exklusiva smycken som bröllopsringar eller lyxklockor.

Smycken alla män kan bära

När det då kommer till smycken som alla män kan bära så finns det några av dessa. Ett halsband är aldrig fel. Bara du väljer rätt sort! Testa gärna en mellanviktskedja med ett litet hängsmycke, vilket kommer att göra dina outfits intressanta.

Även män kan bära ringar, utöver sin förlovningsring eller vigselring. En signetring kan vara snyggt till exempel eller en bredare ring för tummen.

Armband är ett annat smycke som passar för herrar, antingen i form av en kedja eller ett läderarmband.

Övriga smycken som går hem är manschettknappar, slipsnålar samt givetvis en snygg klocka!