Ta en paus från ensformade dagar, regn och rusk

0
949
Gates to one of the Hindu temples in Bali in Indonesia

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Väckarklockan ringer. Men det är fortfarande mörkt ute, i den luft som mest är ett enda stort regndis. Det är fortfarande mörkt när man transporterar sig till jobbet. Och det hinner bli mörkt igen, innan man skall ta sig hem igen. Detta är en vinter -vardag många av oss Skandinaver känner igen sig i. Och jo visst är det riktigt som många säger; svensk höst och vinter får en att uppskatta svensk sommar mycket mer, än om det bara vara sommar. Men man kan ju också fuska jämfört det uttalandet, genom at helt enkelt göra som många fåglar gör.. man kan flyga söderut. Ett par veckors paus från mörker, men också ett par veckor med upplevelser och ny inspiration.

Att prioritera upplevelser

Det är såklart inte alla som har råd och eller möjlighet att resa bort ett par veckor mitt i vintern. Men för väldigt många av oss svenskar, är det en reell möjlighet såtillvida att man prioriterar det högt. De många som gjort det till en vana att till exempel resa till Thailand en gång om året, sparar ofta ihop till resan under resten av året. Men det handlar nu inte bara om att få lite ljus och sol på kroppen – det handlar lika mycket om att få upplevelser och minnen för livet. Det kan därför rekommenderas, att boka en paketresa när man reser lite längre, som till exempel till Thailand. Med det menas en paketresa, där även utflykter oförglömliga upplevelser ingår.

Guidade turer och eller kända sevärdheter

En av de resebyråer som erbjuder paketresor av den typen är Asiators.se. Hos dem kan du få helhetslösningar som låter dig kombinera exempelvis sol och bad, med upplevelser och guidade turer och liknande. De erbjuder paketresor till en mängd olika spännande destinationer i Asien. Förutom svenskfavoriten Thailand, kan de även a dig med till bland annat Bali, Sri Lanka, Kina, Laos, Maldiverna och Vietnam.