Göra om i badrummet

0
517

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Funderar du på att göra om i badrummet? Oavsett om du ska göra en hel badrumsrenovering eller bara byta ut vissa delar så är det inte fel att ta del av inspiration badrum. Det genom att kika på badrumsinredning på nätet så väl som att få bad inredning inspiration genom bloggar, forum, tidningar, magasin och så vidare. Det finns många fördelar med att renovera badrummet helt och hållet. Du får dels ett snyggare badrum, dels att det även kan höja värdet på huset du bor i. Många renoveringar gör just det, att de ger huset ett högre värde. Om du anlitar hantverkare till hela eller delar av jobbet, så kan du även använda dig av ROT-avdraget så blir det billigare.

Renovera hela eller bara delar av badrummet?

Om du har ett badrum som är ganska o, så kan det räcka med att bara byta ut viss badrumsinredning. Kanske byta ut duschkabinen mot ett badkar eller tvärtom. Eller så byter du ut handfat och toalettstol. Om kakel och klinker är fräscha i badrummet så kan de sitta kvar och så kan du fokusera på att renovera andra delar. Ibland är det dock ett måste att göra en hel renovering av badrummet. Du måste då anlita hantverkare för vissa moment. Det då det gäller arbeten inom el eller VVS. Andra delar av renoveringen kan du göra själv.

Satsa på bra badrumsinredning

Du kan få ett snyggt badrum, helt utan att renovera. Det är bara att kolla efter bad inredning inspiration. Det du kan göra är att satsa på bra badrumsinredning. Du kan bland annat byta ut dina textiler, så som handdukar, duschdraperi och badrumsmatta. Du kan även satsa på att byta ut mindre detaljer så som handtag, krokar och annat. Sedan kan du även ta in växter, byta ut badrumslampan och satsa på en ny badrumsspegel för känsla av nytt badrum.