Nya gardiner till hemmet

0
1040
curtains

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De flesta drar en bitterljuv suck när det pratas om svenskt sommarväder. Sköna, ljusa nätter omkring midsommar i kombination med grå himmel och regn i flera dagar i juli. Eftersom vårt Skandinaviska klimat är rätt varierande kan det vara bra att veta hur man ska göra för att hålla på värmen samtidigt som sovrummet ska vara svalt? Här är några tips för att hålla på den perfekta sovrumstemperaturen.

Irriterande moment som ljus

De flesta föredrar att sova i ett svalt sovrum men det kan bli svårt att hålla olika sovrum svala på sommaren. Ett svalt och helt mörklagt sovrum hjälper om du har problem med sömnen eller om du bara är trött på att vakna för tidigt. En del lägenheter har problem med en lyktstolpe precis utanför sovrumsfönstret, andra har sovrum mot väst och tycker att det är för ljust på kvällen. Å andra sidan, om sovrummet vetter mot öst så blir det väldigt ljust på mornarna så snart solen går upp. En riktigt bra lösning på irriterande ljus kan vara en mörkläggningsgardin.

Mörkläggningsgardin som vanlig rullgardin och plisségardin

Flera företag erbjuder mörkläggningsgardiner, som är vadderade på baksidan med material som håller värmen och ljuset ute. Mörkläggningsgardiner finns både som vanliga rullgardiner och som plisségardiner. Många väljer idag att kombinera en rullgardin med en yttre gardin. En plisségardin skyddar mot insyn och är samtidigt enkel att manövrera. Eftersom tyget går ända ut i fönstersidorna skärmar de av effektivt av för både sol och insyn och håller därmed sovrummet svalt och skönt. Gardinen går att dra antingen uppifrån och ner, eller nedifrån och upp. Uniggardin.se är en av de största aktörerna i Skandinavien inom försäljning av gardiner online. De levererar skräddarsydda gardiner i hög kvalitet till ett bra pris. Bara deras bokningsprocess med 9 olika steg är helt speciell. Här kan du skräddarsy så lite som en enda gardin, så att den passar exakt i ditt rum. Gardiner är en nödvändighet i alla hem och särskilt i sovrummet, i barnens rum och övriga rum som ska hållas svala.