Ordna trädgården inför sommarens fester

0
889
summer fester

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Är du lycklig innehavare av en trädgård så vet du att det inte tillbringas så mycket tid där ute på vintern. Faktiskt spenderar vi nästan ingen tid i trädgården på vintern så vida det inte är snö och barn med i bilden. För de flesta är det först framåt vårkanten, när knopparna slår ut och grillen rullas fram från sitt skrymsle, som vi tillbringar mer och mer tid utomhus. Tycker du om att ha överblick och ordning på saker och ting så är det kanske redan på våren som du börjar fundera på och förbereda sommarens trädgårdsfester.

Så ditt dansgolv

Som alla vet så sköter en trädgård inte sig själv. En vacker trädgård tar tid och kräver en del planering. Faktiskt ska du vara ute i riktigt god tid med tanke på att allting som planteras behöver tid på sig att växa och bli redo att blomma. Till en bra fest behövs naturligtvis ett dansgolv och det kan du ordna redan på vårkanten. Dansgolvet är i de flesta fall gräsmattan och den behöver du så och eventuellt kalka.

Beställ tillbehör till festen redan nu

Ska det firas en rund födelsedag under sommaren? Oavsett om du vill fira någon, din relation eller bara tyckerom temafester så är det en bra idé att beställa tillbehör i god tid. Genom att beställa online i god tid så har du också möjlighet att jämföra priser och se till att du kan tjäna en slant på sådant som bara blir en onödigt dyr utgift om den kommer i sista sekunden. Har du tänkt att hålla en temafest med sommar, sol och strand i fokus är det bara att beställa volleybollnät, sugrör och uppblåsbar pool på direkten. Tillbehören beror ju naturligtvis på festens tema, liksom maten. Serveras det en annorlunda och spännande buffé, så brukar skyltar med förklaringar till rätterna vara väldigt uppskattat.

Meny från egen trädgård

En av dagens stora trender för dem som har trädgård är naturligtvis att odla fler och fler grödor själv. Målet behöver ju inte vara att vara självförsörjande med potatis, morötter eller lök. Det kan också vara mysigt att bara ha lite olika kryddor, bär eller fruktträd i trädgården. Vet du redan på våren vilket tema du vill ha och därmed meny som ska serveras, så är det en bra idé att plantera någonting som passar till festmenyn och som passar med säsongen så att det kan skördas till det tänkta datumet.