Snart står julen för dörren

0
1053

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Innan man har sett sig om är det jul igen. Om du tar tag i det redan nu, har du möjlighet att kunna varva ner rejält när väl december kommer. Det finns et par områden som bör vara på plats för att det ska kännas som jul. Julpynten, maten, klapparna och fin- eller myskläderna. Stora delar av maten kan du handla in till och lägga i frysen. De andra tre, kan du ta tag i med det samma.

Julkläderna

Vi börjar med att fundera på kläderna. Några vill vara finklädda, andra vill hellre vara mysklädda när vi sitter vid julbordet och väntar på att gå in till granen. Det går att kombinera detta. En fin stickad jultröja. Det finns både fina och roliga, och självklart i alla storlekar. Varför inte köpa in jultröjor till hela familjen, så kan ni vara fina ihop när julen kommer. Hitta dem här Bonusen är att du slipper springa i klädbutiker med barnen i dagarna upp till jul.

Juldekorerat

Om ni sparar julpynten i er familj, kan du ta en kväll under helgen och gå igenom julpynten. Vad kan användas igen, vad ska ersättas? Skaffar ni nytt varje år är det bara att göra en lista på vad ni ska ha i år. I båda fallen kilar ni in på nätet och beställer hem den pynten ni bestämt er för. Ta sedan fram det i december och trolla fram julhemmet.

Julklapparna

Vad gäller klapparna går de att handla in året om. Lyssna och lägg märke till vad som är populärt bland de olika. Lägg det på minnet. När du snubblar över något som passar in på det, är det bara att handla. Sakta, en person och klapp i taget, bockar du av klapplistan och när december kommer kanske du bara har en enstaka klapp kvar att skaffa, om ens det.